Nieuwe activiteiten-update

We hebben uiteindelijk 2 jaar slechts beperkt, incidenteel en kleinschalig evenementen kunnen organseren. Nu kan en mag het echter eindelijk weer.

Hierdoor zullen we alle buurtbewoners een dezer dagen middels de nieuwe flyer informeren welke activiteiten er zullen worden georganiseerd. Op korte termijn zijn dit de volgende 2 evenementen:

  • Paaseieren zoeken met de Paashaas
    (za 16 april 15:00, Mariabeeld)
    Ook dit jaar kunnen de kleinsten weer samen met de Paashaas naar paaseieren zoeken. Aanmelden voor deze activiteit is vereist…
    LET OP: Datum in flyer is NIET correct!
  • Meiboom plaatsen (& Jaarvergadering)
    (Koningsdag, 27 april vanaf 16:00, Mariabeeld)

    Ook dit jaar zal na 2 jaar zonder festiviteit weer gezamenlijk worden opgezet. Ook dit jaar zal weer voor de innerlijke mens gezorgd worden met eten en drinken. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst.
    Tijdens dit evenement zal ook kort voor de aanwezigen de mogelijkheid voor de jaarvergadering te organiseren. De bestuursleden zijn dan ook bereikbaar voor verdere toelichting bij vragen.

Naast deze activiteiten zijn er al diverse evenementen voor later dit jaar gepland, maar de exacte datum hiervoor zal nog worden gecommuniceerd. Dit is bijv. voor het kinderkienen, een evenement op de Ruine en de kerstactiviteit. Daarnaast zal na de vakantie wederom een garageverkoop worden georganiseerd. Maar hierover later meer!