Activiteiten voor 2021

Aangezien we 2021 helaas hebben moeten beginnen met ingetogen voorzichtigheid en schuil gingen achter mondkapjes, zijn er in de eerste helft van het jaar geen activiteiten gepland geweest.

Nu we steeds meer medemensen hebben die door vaccinaties en daardoor verminderde besmettingen, kunnen we voorzichtig weer beginnen met plannen voor activiteiten. We willen jullie graag uitnodigen om de activiteitenlijst aan te vullen met gave (nieuwe) activiteiten.

Voor 2021 hebben we daarom de volgende activiteiten reeds op de planning:

  • 16 juli: AFGELAST: Eerste feestje / Hallo Buurtbewoners
    Met de nodige zorgvuldigheid zullen we met geldende maatregelen iedereen uitnodigen op de Heistershof. Er zal gezorgd worden voor een drankje, en voor het eten komt een frietwagen!
    Update: Door de aangescherpte maatregelen zijn we helaas genoodzaakt dit evenement uit te stellen…
  • September (datum volgt): Garageverkoop
    We hebben natuurlijk tijdens de lockdown heel het internet leeggekocht, en hadden al zo veel spullen. Dit is de kans om die spullen die niet passen, of de foute kleur hadden aan te bieden aan buurtbewoners en andere kopers.
  • Oktober datum volgt): Kinderkienen
    Natuurlijk kunnen de jeugdleden van onze buurt ook dit jaar weer gave prijzen winnen bij de jaarlijkse kinderkien middag…
  • 20 november: St. Nicolaas viering
    Ondanks het coronajaar is Sint natuurlijk weer graag in Montfort om de jeugd van de buurtvereniging van snoepgoed en een klein presentje te voorzien, inclusief zijn grappige pieten!

We willen jullie graag uitnodigen om de activiteitenlijst aan te vullen met gave (nieuwe) activiteiten. Heb je dus ideeen? Laat ze ons weten!